Kåring og IBOP

Vi tilbyr trening og klargjøring av hest til Kåring og IBOP. Begrensede plasser tilgjengelig for 2022. Ta kontakt.

KÅRING – Det å trene en hest optimalt fram til kåring krever nøye planlegging av trening, foring, skoing osv. Det viktigste for oss når vi trener hest, er at hesten skal vere fornøyd og glad, for dertil også kunne prestere 100%. «A happy horse is a good horse!»

Vi trener hestene 6 dager i uken, hvor de går annenhver dag i longe med gymnastikk, bom-arbeid og cavaletti fra bakken. Vi er nøye på god oppvarming, og også grundig nedskritting etter trening. De dagene hesten ikke jobber i longe er dem enten på leietur eller ridetur i variert terreng. Med en variert og nøye planlagt treningsplan, foringsplan og hverdag for din hest, vil den kunne prestere optimalt.

Hestene som står i trening til kåring hos oss står på utegang med fri tilgang på å bevege seg så mye de ønsker hele døgnet. Dem har tilgang på beite på dagtid. Gjennom korrekt foring og trening sammen utegang, vil hesten ha en perfekt energi, og sunn muskulatur og fysikk. For hinter har vi bokser, men dem er ute 16 timer i døgnet.

Vi har over 13 års erfaring med å trene hest frem til kåring, og har hvert år strålende resultater på våre treningshester – ingen i Norge kan faktisk vise til alle de resultatene vi kan opp igjennom årene!

IBOP – vi på Stall Myhre har siden 2009 forberedt og presentert friesere til IBOP for NFF/KFPS. Ingen i Norge har ridd så mange IBOP som Merete Myhre, og gjennom sine kontakter og trenere i Nederland har hun god kunnskap og erfaring om hva som kreves av en hest til IBOP.

Ta kontakt for å reservere plass til din hest hos Stall Myhre.