Kåring og IBOP

Til kåringen 2017 kan vil tilby trening til KÅRING – IBOP – PAVO-FRYSO CUP samtidig som din hoppe inseminerer med en av våre presenterte hingster i menyen. Ta kontakt for å booke plass, kun få plasser igjen per januar 2017.

KÅRING – Det å trene en hest optimalt fram til kåring krever nøye planlegging av trening, foring, skoing osv. Det viktigste for oss når vi trener hest, er at hesten skal vere fornøyd og glad, for dertil også kunne prestere 100%. «A happy horse is a good horse!»

Vi trener hestene 6 dager i uken, hvor de går annenhver dag i longe med gymnastikk, bom-arbeid og cavaletti fra bakken. Vi er nøye på god oppvarming, og også grundig nedskritting etter trening. De dagene hesten ikke jobber i longe er dem enten på leietur eller ridetur i variert terreng. Med en variert og nøye planlagt treningsplan, foringsplan og hverdag for din hest, vil den kunne prestere optimalt.

Hestene som står i trening til kåring hos oss står på utegang med fri tilgang på å bevege seg så mye de ønsker hele døgnet. Dem har tilgang på beite på dagtid. Gjennom korrekt foring og trening sammen utegang, vil hesten ha en perfekt energi, og sunn muskulatur og fysikk. For hinter har vi bokser, men dem er ute 16 timer i døgnet.

Vi har over 10 års erfaring med å trene hest frem til kåring, og har hvert år strålende resultater på våre treningshester – ingen i Norge kan faktisk vise til alle de resultatene vi kan opp igjennom årene!

IBOP – vi på Stall Myhre har siden 2009 forberedt og presentert friesere til IBOP for NFF/KFPS. Ingen i Norge har ridd så mange IBOP som Merete Myhre, og gjennom sine kontakter og trenere i Nederland har hun god kunnskap og erfaring om hva som kreves av en hest til IBOP.

Vi forbereder og presenterer også din hest til PAVO-FRYSO Cup.

Ta kontakt for å reservere plass til din hest hos Stall Myhre.

Til kåring 2015 ble Aya Z 1 premie STER og Willem K fan Myhre 1 premie. Aya Z ble Champion i Norge i 2007 med en 2 premie, så det å få til en 1 premie i en alder av 15 år er en enorm prestasjon!   Til kåringen 2016 ble Koedie fan ‘e Hege Bregster 1 pr STER og Anneke K fan Myhre 1 premie og RESERVE CHAMPION!

Til kåring 2007 ble Aya Z – STER – kåret champion og Norges beste hoppe etter våre treningsmetoder:

Til kåring 2007 ble Froukje fan Ikkerwald kåret 2 pr STER etter våre treningsmetoder:

Til kåring 2008 ble Marietje van de Vogelenzang kåret STER med 34.5 poeng og best i sin gruppe på over 40 hester etter våre treningsmetoder:

Til kåring 2009 ble Stambokhoppen Lobke vd Zonnehoeve kåret STER og RESERVE-CHAMPION etter våre treningsmetoder:

Stall Myhre hadde stor suksess til NFF sin Kåring Øst 2010. Alle de tre Champions var solgt og trent av Stall Myhre.