HorSeMolen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hva er HorseMolen?
HorseMolen er et kraftfôr som er utviklet av Ralf van Orsouw fra Nederland. Det er nøye satt sammen av de beste råvarer, med hestens innvendige helse som første prioritet. Sammensetningen av lavt sukkerinnhold, korrekte vitaminer og mineraler samt aleurone gjør HorseMolen til et fullfôr som er med på å gi din hest bedre innvendig helse, bedre energi og en sunn og god fysikk.
Sammensetningen av fôrene er basert på årelang vitenskaplig forskning ved forskjellige spesialiserte universiteter i inn- og utland. Denne ekspertisen danner grunnlaget for sammensetningen av fôrlinjene våre. De nyeste, høyverdige råstoffene som vitaminer, mineraler sporstoffer og probiotika sørger for optimal tarmhelse hos hesten. På grunn av de forskjellige sammensetningene av fôrlinjene kan HorSeMolen-teamet tilby en skreddersydd løsning til alle slags situasjoner. Denne balanserte tilnærmingsmåten gir hver hest riktig fôr, sørger for god helse, bedre kondisjon og reduserer sjansen for skader. HorseMolen kan også produsere kraftfôr etter eget ønske på større ordrer.

Hva er Aleurone?
Grainwise Hvetealeurone er 1 av de 7 lagene i hvetekornet. Ved hjelp av en spesiell ekstraksjonsprosess isoleres dette laget. Denne prosessen er unik og er patentert av Bühler Grainwise. Aleuron ehar et naturliginnhold av vitaminer, mineraler og spesifikke syrer.
Den naturlige sammensetningen sørger for meget høyt opptak i tarmen.
Aleurone er 100% naturlig. Det er betennelsesdempende og går over i blodet gjennom tarmveggen i tykktarmen. Det virker antibakterielt og har en restituerende effekt som blant annet er med på å få ned puls og gi lavere lactat etter trening. Aleurone forsterker immunsystemet og gjenoppretter tarmfloraen. Aleurone sørger for økning av røde blodlegemer som igjen sørger for transport av oksygen mellom lungene og andre kroppsvev, noe som gir hesten økt og bedre energi.
Hvorfor tilskudd?
I mange tilfeller vil det være behov for å bruke tilskudd fra HorseMolen S-Line for å hjelpe eller forbedre hestens helse. Har du en hest med mye mugg, sommereksem, tap av muskler etter skader, dårlig PH balanse i mage/tarm, så vil det kanskje være nødvendig med en «boost» hvor det fôres med tilskudd i en periode til hestens kropp er i balanse og kan fungere bare på fullfôr fra HorseMolen Q-Line. I opptrening etter skader/hvile/beite samt i overganger på beite/stall har også hesten egne behov hvor riktig tilskudd er med på å gjøre dette lettere for hestens kropp og komme seg igjennom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_single_image image=»976″ img_size=»full»][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]Dette symbolet står for HoseMolen Innovation Products (HIP). HorseMolen ønsker å være i første rekke når det dreier seg om nye ingredienser som kommer helse og prestasjoner til gode. HorseMolen jobber kontinuerlig med å finne nyvinninger når det handler om optimalisering av hestefòr, hundefòr og fòrtilskudd. Vi ser etter nyvinninger over hele verden, også i sektorer som ikke er relaterte til hester. Det investeres nemlig mye mer i forskning i industrien og næringsmiddelsektoren. Ved å bruke disse kunnskapene, tilpasse dem og benytte dem i hestesektoren, fortsetter vi å være i første rekke med HorseMolen Horse- og Dogfeeds.
Våre fôr og fôrtilskudd som er ustyrt med symbolet har ekstra egenskaper som er unike i heste- og hundebransjen.
I tillegg er vårt brede produktutvalg av fôr og fôrtilskudd basert på årelang vitenskaplig forskning ved forskjellige spesialierte universiteter i inn- og utland. Denne ekspertisen danner grunnlaget for våre fòr og fòrtilskuddlinjer. De nyeste, høyverdige råstoffene som vitaminer, mineraler, sporstoffer og probiotika sørger for optimal tarmhelse hos hesten. På grunn av de forskjellige sammensetningene av fòrlinjene har HorseMolen-teamet en skreddersydd løsning for alle slags situasjoner. Denne balanserte tilnærmingsmåten gir hver hest riktig fòr, sørger for god helse, bedre kondisjon og reduserer sjansen for skader. Vi har inngått et partnerskap med ChemVet Danmark, et av Europas beste laboratorier, og sammen med dem har vi utviklet en fòrtilskuddlinje som er unik i hesteverdenen.
Vi har allerede oppnådd forbløffende resultater med vårt fòr og fòrtilskudd i forskjellige toppstaller i inn- og utland.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»977″ img_size=»full»][vc_single_image image=»978″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row]